For specialforbund

Kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier giver jeres klubber bedre forudsætninger for at øge medlemstallet.

Hvornår på året vil kurset have størst effekt for jer? Kontakt mig for et tilbud.

Konsulenter i specialforbund kan få et plads uden beregning på de tilsvarende åbne kurser.

Hvad sker der, når man kvantificerer klubbernes brug af Facebook, gør det synligt og skaber konkurrence mellem dem?

Flere klubber opretter Facebooksider for at deltage i konkurrence

Flere klubber gør en ekstraordinær indsats for at få flere til at synes godt om deres Facebookside

Flere klubber øger deres synlighed i lokalområdet - markant

Gør som mange andre specialforbund - få et praj, når kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier bliver oprettet et nyt sted.

Prik herefter til jeres klubber i området.

Forbundene får uddannet deres klubber gratis, og klubberne får rabat, hvis de tilmelder sig hurtigt.