Gladsaxe

Facebooksiden Gladsaxe Sport og Leg

Gladsaxe griber det lidt utraditionelt an. Gladsaxe Sport og Leg er startet af Idræt og Sociale Medier, men Gladsaxe Kommune kom hurtigt på banen for at støtte op om det.

Borgerne får mulighed for at:

• Følge med, når idrætsforeningerne laver aktiviteter, hvor medlemskab ikke er påkrævet
  • Få et praj, når der sker noget sjovt

Idrætsforeninger og andre fællesskaber får mulighed for at:

• Nå ud til flere mennesker med jeres Facebookbegivenheder
  • Blive inspireret til at lave flere aktiviteter for byens borgere
  • Gøre foreningen mere synlig og bedre til at rekruttere nye medlemmer

Få hjælp til Facebookbegivenheder

Konceptet virker bedst, hvis foreningerne styrer fri af faldgruberne og laver effektive og målrettede Facebookbegivenheder. Der er heldigvis hjælp at hente her, hvis man har brug for det.

• Gladsaxe Sport og Leg vil give et praj til arrangøren, når en Facebookbegivenhed helt tydeligt kan optimeres.
  • Har arrangøren spørgsmål angående en Facebookbegivenhed, så skriv en besked til Gladsaxe Sport og Leg.
  • Har arrangøren behov for et bredere kompetenceløft, kan vi finde plads på et kursus eller oprette et nyt. (Deltagerbetaling)

Få 50% rabat på et kursus

Kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier gør foreningen mere synlige i dagligdagen og får flere af byens borgere til at lege med.

Læs hvor nemt og billigt, din forening kan blive vært for et åbent kursus sammen med andre foreninger.