For kommuner

Kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier giver jeres idrætsforeninger bedre forudsætninger for at øge medlemstallet.

Hvornår på året kan I samle en del af jeres idrætsforeninger til kurset? Kontakt mig for et tilbud.

Kommunens idræts- og kommunikationmedarbejdere i kan få plads uden beregning på de tilsvarende åbne kurser. Er I interesseret i at kigge kurset ud først?

Hvad sker der, når man kvantificerer klubbernes brug af deres Facebooksider, gør det synligt for dem og skaber en konkurrence?

Flere klubber opretter Facebooksider for at deltage i konkurrence

Flere klubber gør en ekstraordinær indsats for at få flere til at synes godt om deres Facebookside

Flere klubber øger deres synlighed i lokalområdet - markant

Gør som flere andre kommuner - få et praj, når kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier bliver oprettet i nærheden af jer.

Prik herefter til jeres idrætsforeninger.

Kommunerne får uddannet deres idrætsforeninger gratis, og foreningerne får rabat, hvis de tilmelder sig hurtigt.

Det er en nemt og gratis måde at gøre flere idrætstilbud mere synlige for kommunens borgere.