Guide til lyntjek af foreningens Facebookside

Punkt 8: Får foreningen svar på deres Facebookbegivenheder?

Når foreningen opretter begivenheder, lykkes det så at få et passende antal mennesker til at svare på dem? Det gør formentlig ingen forskel om de svarer Deltager eller Interesseret, men uden svar, er der stort set ingen, der opdager begivenheden.

Det er umuligt at svare på, hvor mange mennesker, man kan forvente svar fra på en begivenhed. Men når en begivenhed virker rigtig godt, er der typisk flere svar, end der er deltagere på dagen. Er der 100 deltagere til et arrangement, kan der være 120 eller måske 200 svar på begivenheden.

Får man 100 svar på en begivenhed, er det sandsynligt, at Facebook viser den til 5.000 personer. Det fortsætter naturligvis, at gæstelisten er synlig på begivenheden. Hvis ikke den er det, kan Facebook ikke vise den til deltagernes venner. Det kortslutter hele spredningen.

Der vil altid være nogle, der trykker Interesseret og ikke dukker op på dagen. Hellere det end at de slet ikke svarer på vores begivenhed. For når de gør det, viser Facebook den til endnu flere mennesker.

Se også de andre punkter i Lyntjek af foreningens Facebookside.