Kursus: Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier

Eksisterende kurser

Se om der er et i din del af landet. Find dem i Facebook-modulet herunder eller i menuen ovenfor.

Bliv vært for et kursus

I får kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier til halv pris på to betingelser:

1. I lægger lokale til
  2. Sammen finder vi 4 andre foreninger, der vil være med - eller lidt flere.

I har sikkert jeres egnet klubhus eller klublokale, eller også kan I låne et. I skal blot sørge for følgende:

• Plads til højst 25 personer
  • Projektor eller storskærm (På opfordring kan jeg selv medbringe en projektor)
  • Vand, kaffe og evt. lidt snack, frugt, kage eller lignende

Invitation af andre foreninger

I kender måske andre, der gerne vil deltage. Eller I kan aktivere et netværk af foreninger i byen. Jeg opretter en Facebookbegivenhed for kurset og informerer en række idrætsforbund mm. Derudover laver jeg selv noget larm på sociale medier. Det plejer også at skaffe de deltagere, der skal til.

Vi skal have mindst 5 betalende foreninger 5 dage før kurset. Ellers finder vi en ny dato og evt. nyt sted. Samtidig er der en deltagerbegrænsning på 10 foreninger eller 25 personer.

Priser

Priser for antal personer fra samme forening - ekskl. moms. Fakturaen følger efter kurset.

• 750 kr for 1-2 personer
  • 1.050 kr. for 3 personer
  • 1.300 kr. for 4 personer
  • 1.500 kr. for 5 personer
  • +200 kr. for hver person udover de 5 første

Rabat til de hurtigste

Rabatten bliver fratrukket på fakturaen, som følger efter kurset.

• 50% rabat til forening nr. 1 (Værtsforeningen)
  • 40% rabat til forening nr. 2
  • 30% rabat til forening nr. 3