Kursus: Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier

Har I et fantastisk fællesskab?

Gør det nemt for potentielle medlemmer at lære jer at kende, mens de sidder hjemme i sofaen. Hvordan er dagligdagen i foreningen? Hvorfor kommer medlemmerne til træning igen i næste uge?

Potentielle medlemmer vælger ofte en forening, hvor de kan identificere sig med de andre medlemmer, fællesskabet og aktiviteterne. Med en Facebookside kan I nemt, hurtigt og gratis vise det til tusindvis af mennesker i lokalområdet hver uge.

Indhold på kurset

• Hvad er forskellen på en Facebookgruppe og en Facebookside?
  • Giv potentielle medlemmer noget (og nogle) at identificere sig med.
  • Forstå Facebooks algoritme og nå ud til langt flere mennesker i lokalområdet.
  • Brug Facebookbegivenheder til at lokke potentielle medlemmer tættere på.

Potentialet for rækkevidden af opslag såvel som begivenheder er langt større, end de fleste tror. Der er garanti for tips og tricks, der umiddelbart kan omsættes i praksis.

Kurset har givet mig bedre indblik i, hvordan man får tiltrukket nye potentielle medlemmer til klubben. (Marianne Hansen, Bestyrelsesmedlem i Nakskov Tennisklub)

Den gode nyhed er, at det faktisk slet ikke er svært. (Sanna Bernhardt, Bestyrelsesmedlem i Sport Horsens)

Præsentationen var logisk opbygget, forståelig og med humor. (Kirsten Hildebrandt, Formand for Peder Most Garden)

Få 50% rabat

Bliv vært for kurset og inviter andre foreninger med. Læs mere om afholdelse af et åbent kursus.

Alternativt kontakt mig for en fast pris, hvis I eksempelvis er en større flerstrenget idrætsforening. I det tilfælde giver det ofte mere mening at holde kurset på tværs af jeres afdelinger uden deltagelse af andre foreninger.

Målgruppe

Bestyrelsen, kommunikationsudvalget og andre Facebook-ivrige medlemmer. Det er en stor fordel at deltage flere fra samme forening, så man kommer hjem med samme forståelse for potentialet og mekanismerne.

Kursusform

På tre timer blander vi foredrag, cases, workshops og vidensdeling.

Efter kurset stiller jeg mig til rådighed som sparringspartner. Hvis I har spørgsmål eller andre overvejelser i ugerne og månederne efter kurset, er jeg klar til at hjælpe jer videre.

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af at tilpasse det til jeres behov.