Kom med - en win-win situation

I uge 5 i 2019 samlede 40 foreninger og fællesskaber 100.000 kr. ind til Danmarks Indsamling. I uge 5 i 2020 bliver det endnu større.

Scroll ned og udfyld formularen, så kontakter jeg dig snarest på e-mail.

Derfor, skal I med!

1. I bliver synlige for en masse mennesker i lokalområdet. Sidste gang nåede vores 40 Facebookbegivenheder typisk ud til 5.000-10.000 personer hver.
  2. I får adgang til værdifuld viden om rekruttering af deltagere, som I også kan bruge resten af året.
  3. Det er rart at hjælpe andre, der har brug for det

Hvad kræver det af jer?

En løbeklub kan eksempelvis tage udgangspunkt i en eksisterende træning og invitere flere med. Andre kan arrangere en ekstra løbe- eller gåtur i lokalområdet og invitere deltagere indenfor i klubhuset bagefter.

Inviter eventuelt en dagligvareforretning, sponsorer, samarbejdspartnere eller andre med. Måske kan de stå for noget forplejning. Det giver typisk flere deltagere og større synlighed.

Vi hjælper jer i gang

Det er vigtigt, at jeres Facebookbegivenhed får et godt blikfang, og at jeres aktivitet virker tillokkende på både jeres egne medlemmer og andre. Danmarks Indsamling og Idræt og Sociale Medier er klar til at hjælpe jer med:

• Oprettelse af Facebookbegivenhed inkl. grafisk assistance til billedet
  • MobilePay-kode, så I ikke selv skal håndtere pengene
  • Guide: Rekruttering med Facebookbegivenheder (På vej).
  • Adgang til Facebookgruppe med inspiration og videndeling

Allerede tilmeldte

• Sort: Arrangør i 2019 (Afventer tilbagemelding)
  • Rød: Tilmeldt Danmarks Indsamling 2020